Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2005, 16:56   #35
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mienio
No zobaczymy czy to jest jakaś przezwała ze strony CIP. Zobaczymy jutro =] jesli to prawda to jest to fajna sprawa, ale osobiscie niechcial bym byc latac i wywolywac eventy, bo czasu na expa bym niemiał, z drógiej strony ;/ jestes przykladowo noob a tam taki kolo ci zyc niedaje bo co chwile zerki by miasto atakowaly albo jakies inne gady obadamy jak ludzie beda tego naduzywac :F

Szczerze musze cię MOCNO skrytykować! Oby mniej było ludzi takich jak ty ! a dokładniej o ten kawałek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mienio
bo czasu na expa bym niemiał
No to po co ty grasz w tibie? Żeby Expić ?! To wszystko co masz zamiar w grze robić ? Nawet widze że nie chcesz podrzymywać Klimatu gry (jeśli jeszcze jakiś został przez takich ... nudziarzy jak ty). Weź se lepiej graj w gry Single Player ... tam będziesz miał DUUUUUUUUŻO czasu na EXPING !! i nikt ci nie bedzie przeszkadzał ! A jesli chcesz być Master King KOng Of Exp .... to se załóż własną gierke itp. Ogólnie, EXP to dla ciebie najważniejsza rzecz w grze... Dla mnie lvl'e i skille i inne badziewie mogły by nie istnieć ! Tylko dobrą taktyką by można było zwyciężyć...a nie EXP.... heh

Topic:
Hmmm, mam nadzieje że to nie dowcip. Osobiście nie gram w tibie, gra nie ma przyszłości, ale życze wszystkiego dobrego ludziom którym gra się jeszcze podoba (nie takim jak mienio, tylko takim co umieją robić coś innego niż EXP ...). Nawet nie grając w Tibię mógł bym zrobić pare ładnych Eventów (Coś mi się zbiera chętka na robienie Fake'ów ...) . Żeby wybrali (jeśli to prawda) kogoś z dużą wyobraźnią ...a nie jakiegoś Polaczka (exp plx plx plx...).
Avager jest offline