Wiecie co ZAMKNIJCIE SIE jeśli macie pieperzyc bez sensu, widać tibia niektorym ludzią przeżarła mozg i najlepiej gdyby po prostu sobie teraz grali w tibie a nie pisali bzdety na forum. Cała ta sprawa nie toczy sie o to czy Bóg jest czy go nie ma a widze że w pewnym momęcie temat schodził na te tory, rzecz jest o tym że właśnie umiera człowiek ktory ma wszystkich ludzi pod sobą i jestem dumny z tego że ten człowiek jest POLAKIEM, dokonał wiecej niż Kwaśniewska, Bekcham, Księżna Diana i Churchil razem wzieci, wierzącym dawał nadzieje, niewierzącym pokazywał droge życia, potrafił doprowadzić do rozpoczecia rozmow miedzy religiami całkiem sprzecznymi, jest to człowiek o wielkim umyśle jest to wedłóg mnie jeden z ostatnich WIELKICH ludzi tego świata i wogole w histori świata, jednym słowem, jednym zdaniem potrafił sobie zjednać wielu, a teraz w obliczu cierpienia dajcie mu spokuj czy nie można zwyczajnie po ludzku a nie jak część z was o za przeproszeniem dupy strony, nie mówcie ze nie jest wielki wy nigdy takimi nie bedziecie bo jestescie głąby, ja jestem wierzący ale chyab modlic sie nie bede bo to i tak niewiele pomoże ale apeluje nie piprzcie wiecej głupot i jak macie powiedziec cos durnego to lepiej zalogujcie sie na tibie i zabijcie z kilka osob to wam przejdzie
|