@Eileen:
Postac ktora gram ma ponad poltora roku, mimo to level tylko 54. Dlaczego? Bo jestem noobem i nie umiem expic? Nie wrecz przeciwnie! Nie jestem noobem i wiem ze ta gra to nie tylko exp exp i exp. Sa przyjaciele, jest spolecznosc.
Pod moim nadzorem i z moja pomoca, wychowalo sie wielu graczy, ktorzy mimo ze sa "mlodsi" odemnie, maja wyzsze levele. Dla niektorych moze to byc szok, ale potrafie stac przez pare tygodni w jednym miejscu, robic runy, a w miedzy czasie gadac z znajomymi i pomagac na Help channel (jestem Tutorem).
A jak mam ochote na hunt, to czesto wole isc z znajomym o niskim levelu i mu pomagac, niz samemu isc i "nawalac" expa jak wariat. Nie przecze ze hunt solo nie jest dobry, nie mowie ze tak nie robie, ale raz na jakis czas mi starczy. Mysle ze dzieki takiej taktyce grania jestem w stanie grac codziennie, czesto po kilka godzin przez ponad rok i ta gra mi sie nie nudzi. Wiem, ze jakbym tylko nabijal expa jak powalony to tak na oko, 4-5miesiecy i mialbym dosc tej gry.
Rowniez, chetnie wrzuce tu swoje pare groszy co do powergamerow. Smieszy mnie jak ktos ma level duzo wyzszy odemnie i szpanuje tym, a zadasz mu proste pytanie i nie wie co jest grane, albo pyta o jakies glupoty ktore wiedzialem na duzo przed moim lev20.
|