Ekhm....Aval z powodu bana nie moze zabierac głosu na forum, kazał mi przekazac te słowa:
"Witam a jednoczesnie żegnam to forum!
Tak, to ja dostałem sie na konto Yazon Zigrina. Zanim jednak zaczniecie na mnie bluzgac i wyzywać, przeczytajcie te wyjaśnienia.
Jakieś dwa dni temu cos dziwnego zaczelo sie dziac z moim gg. Status co chwila zmienial mi sie z dostepnego na niedostepny, i vice versa. Gdy wczoraj odpalilem komunikator, jedna z osob z mojej listy kontaktow zablokowala mnie, niewiadomo z jakich powodow. Pare godzin pozniej, program znow sie wylaczyl, gdy zalogowalem sie ponownie dostalem wiad. od znajomego z Tibii, "No wiesz nie poznaje cie" , po czym zostalem zablokowany. Zorientowalem sie ze ktos grzebie w moim GG. Chwile potem program znow sie wykrzaczyl, tym razem nie moglem sie zalogowac, ktos zmienil haslo do serwera. Użyłem wiec opcji "przypomnij". Wkrotce otrzymalem email z nowym haslem: dodozuma11 . No coz teraz bylem prawie pewny. Yazon Zigrin uzywal pare lat temu ksywki Dodo. Za radą qmpla sprawdzilem czy haslo pasuje do jego konta. Pasowalo xD. Jako ze Yazon zbluzgal pare osob z mojej listy kontaktow, nie namyslajac sie dlugo przystapilem do dzialania. Co sie stalo dalej juz wiecie. Dodam ze korzystajc z mojego hasla Yazon, probowal dostac sie do mojego konta na forum, a także do postaci w Tibii. Ta wiadomoscia zegnam sie z tym forum. Do nie zobaczenia."
Dodam, ze ja w sporze między Yazonem a Avalem jestem bezstronny, piszę to, zeby którys z nich mnie nie zbluzgał że raz jestem w jednym obozie, raz w drugim