Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2005, 18:50   #35
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

bosal - twórca tibia.pl. Admin (adminków liczę jak mody).Jak wiadomo admin ten odszedł. Respekt dla niego.
besn - wspaniały grafik, pełen pomysłów. Tak jak poprzednik, rzadko się udziela na forach innych niż Fake'i, Grafiki, Multimedia.
Dr. Omader - jeden z lepszych modów, jest bardzo często online. Zamyka, usuwa, upomina. Ponadto lider grupy Ordo Invictis
MatKus - admin prowadzący tibia.pl .Daje sobie radę wspomagany przez brygadę moderatorów. Prowadzi tibia.pl po bosalu bez wytchnienia.
$corcerer – admin mIRC-a .Dla mnie jeden z lepszych modków. Najczęściej widoczny.
Dobo - co tu dużo mówić -METAL . Lubię go, jako jednego z nielicznych modów.
Fanfi -nie znam, niestety nie miałem bliższego kontaktu z tym modem.Widziałem tylko screeny Fanfiego.
gimli syn gloina - Często widzę jego wypowiedzi, niestety rzadko trafiam na niego gdy jest online.
Gremlin -nie znam wogóle, mało go na forum więc się nie wypowiem.
Hegemmon -modek który należy do wielu grup, często mi sie myli jego name
Iwan - człowiek od OTS-a. jeden z bardziej utalentowanych modów...co tu dużo mówić...
Magus - ma nietypowe avatary...a przynajmniej ostatni...pozatym nie wypowiadam się, gdyż rzadko widuje go.
MayGyver - mod spokojny(taki się wydaje) ponadto gra w ogame.pl i należy do sojuszu w którym i ja mam zaszczyt przebywać.
n3m3s!s- niestety nie znam moda ...
Polin - jego wypowiedzi są śmieszne, a zarazem przerażające.Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o religii Polina -zapraszam do tematu Papież (OWiON)
Raynold- najczęściej widzę tego moda...jeden z lepszych..najwięcej zamkniętych tematów -tak sądze. Miło się z nim rozmawia. Jeden z lepszych.
Vanessa -jedyna kobieta w gronie moderatorskim(może to dobrze).Widzę ją często...lubie jej wypowiedzi...Mam nadzieję, że wpłynie na innych modów.

To wszyscy ..chciałbym jednak dodać osobę która dla mnie jest jak mod:
Baron Kaldrick- osoba rozwalająca tekstami wszystkich noobów...znana pod pseudonimem nikt.Bardzo lubie pisać opka i pisze bardzo dobrze.
Maethi jest offline   Odpowiedz z Cytatem