Temat: Papież
Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2005, 10:27   #207
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHESTER from rubera
Ten temat rosnie tak że nie moge nadą(r)zyc czytac . To co sie dzieje na servach tibia telewizji radiu itp nie da sie opisac
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne . Ja mam doła (choc almost ateista) i strasznie mi go żal drugiego takiego nie bedzie teraz papiezem bedzie napewno jakis włoch tak jak od 250 lat było i to jest terrible (o czarnym murzynie () papiezu nie wspominam to siara żeby bambus byl głowa kosciola)
Tacy ludzie, a raczej zwierzaki, to sa kompletne debile. Wcale nie musza wierzyc i nie musza miec do niego szacunku jako do papieza. Ale jako ludzie powinni miec szacunek do niego jako do drugiego czlowieka. Po prostu tak to jest, jak niedojrzali zaczynaja sie wypowiadac na bardzo powazne tematy.
Ashlon jest offline