Chciałem sprostować moją wypowiedz "Jan Karol II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje" Dlatego napisałem karol bo gdy pisałem "Jan Paweł II" zastanawiałem sie czy nie napisać Karol Wojtyła. Próbowałem edytować ten post ale nieiwem dlaczego nieda sie. Bardzo przepraszam tych których uraziłem i oczywisice Ojca Świętego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Jagoda
Czy nie mógł chociaż poczekać do niedzieli??
|
A jakie to ma znaczeznie czy umarł w czoraj niż dziś??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez atka
Ojciec Swiety nie zyje ale to czy bedziesz gral czy sral czy cokolwiek innego robil zalezy tylko od Ciebie a szacunek okazuje sie w inny sposob,zapytaj mamy albo taty jak nie wiesz...
|
aha... więc jak ci niedajboże matka lub ojciec umrze to w tym samym czasie będziesz se grał w tibie lub oglądał "Świat według kiepskich" przy piwku??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siergiey
daj se spokoj z tibia. wiekszosc szwedow nawet nie wie kto umarl, nie zdaja sobie z tego sprawy, co drugi to ateista. A ty jak masz szacunek do innych, to moglbys chociaz dzis zajrzec do slownika, i poprawnie napisac "Ojca Świętego".
|
a no patrz, a ja myślałem że cały świat otym wie... No coś takiego, luidze modlą się na Kubie, w Idniach i sam Bóg wie gdize jeszczez na jakimś zadupiu ale 50% szwedów niewie żę umarł jeden z najwiękrzych ludzi na ziemi.