Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zadek wielki
Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem na okres min.1 dni wszysktie serwery powinny być wyłączone! Co to mają być za polacy jak o godzinie 22:37 papież zmarł a "[SIZE=0.5]polacy[/size]" sobie grali w tibie i mieli problem "gdize kupic BOHY ZA 60k!" wstyd mi jest za takich ludzi. Ja niegram w tibie od 3 dni i jak dzisiaj sobie włonczyłem to odrazu mi sie odechciało grac gdy sobie przypomniałem o tym wydażeniu!
|
Sami sobie zaprzeczacie, "katolicy"! Nazywasz "skur.wysynami" ludzi którzy na swojej stronie internetowej nie napisali o śmierci jakiegoś człowieka? Nie zaprzeczam, zrobił wiele dla pokoju na świecie, był dobrym politykiem. Ale chyba Twoja religia mówi Ci, że dla boga wszyscy ludzie są równi, nieprawdaż? Dla niego nie ma różnicy, czy do 'raju' trafi kloszard, czy papież. Gdy patrzę na taką postawę 'chrześcijan' to mi się wogóle odechciewa mieszkać w tym kraju. I dziwię się dlaczego przyjęto go do Unii Europejskiej. Naprawdę, żal mi was dzieci.
PS Swoją religijność zachowaj dla siebie, twój bóg raczej nie byłby zadowolony z tego jak wyrażasz się o, jak to jest napisane, "zagubionych owcach". Przydała by się lekcja kultury.