Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2004, 21:16   #14
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ludzie...Jak czytam takie tematy...To zaluje ze nie gram na Isarze!!! Serio-chcialbym zeby na (prawie) kazdym swiecie byly takie rodzinki. Moze i PKuja bla bla bla-ale za to jaki klimat jest DT lacza cala Isare-dzieki temu pewnie niedlugo wogole nie bedzie PK tylko wszyscy beda scigac DTowcow... Wy to sie macie fajnie
Calkowicie sie zgadzam!!!
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez eerion
MAtheous mylisz się. Właśnie dzięki DT wielu PK jest bezkarnych. Wystarczy ze wyśle typom kilka k. i już ma ostawę, ze PKuje sobie, wychoidz na duży +, ci dalej go chronią, a ten f\dalej maniakalnie Pkuje. Tak to wygląda. Właśnie to nie jest miłe!
Nio ok ale wedlug mnie isara naprawde trzyma klimat rpg.Wszyscy Isaryjczycy codziennie mysla co bedzie jutro.Czy uda im sie pokonac Del'toro?Czy zgina?Czy moze ktos nowy przeciwstawi sie Del'toro.To jest naprawde spox...To jest jak scenariusz z ksiazki lub filmy fantasy!!!Zniewolony swiat pelen wojen ktory wkoncu jednoczac sie pokona najezdzce i odzyska wolnosc.Jak dla mnie to sama przyjemnosc grac na takim servie...Na Amera to sobie moge pomarzyc o takim czyms.Czasami przyjdzie Elmera Stronghart lub reptar z bobomsem do jakiegos miasta zabija jakiego hlvl i paru noobow i na tym koniec.Co prawda walcza wciaz ze soba ale na mala skale...Niektorzy mnie pewnie zbluzgaja ze nie wiem co mowie i duzo by dali za swiety spokoj ale jakby grali na spokojnym servie to by im sie napewno znudzilo i zatesknili by za isarka...

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem