Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2005, 21:58   #8
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
roland, administratorzy forum specjalnie skasowali wszystkie obrazki, żeby strona chodziła. Został one zastąpione tekstami, które zajmują więcej miejsca, więc 'wyłażą'. Napis do edytowania postów faktycznie gdzieś się zapodział.
Za przeproszeniem... co ty pieprzysz?
Nie wyalczylismy obrazkow celowo.
Jak juz wczesniej pisalem mamy problemy z serwerem na ktorym znajduja sie obrazki, wlasciwie to problem lezy gdzie indziej, ale nie bede was w to zaglebial.

Dzisiaj niedziela i ciezko jest zlapac jakis technicznych...
Pozatym nie musze wam chyba mowic co sie stalo wczoraj i ludzie nie bardzo maja nastroj do naprawiania jakis shitow...
cieszcie sie ze wogole chodzimy, www.fpp.pl zamknelo swoja strone narazie.

Roland: byl juz temat o tym, pewnie go widziales zreszta.
I jak jestes taki madry w sprawie hostingow to znajdz mi prosze darmowy hosting ktory nam da na starcie jakies 4-5 dedykowanych serwerow przynajmniej dual-xeon 2.4GHz z jakimis 1-2GB RAM...

Pozatym my sie wcale nie cieszymy z faktu ze strona caly czas nie dziala...
Zareczam ze nas to bardziej wkurza niz was...

Co do przycisku "Edytuj" to ja widze napis zamiast niego, nie wiem co wam tam pouciekalo -.-

Super: sprawa tego ze teraz nie ma obrazkow nie ma nic wspolnego z tym ze strona chodzi, to sa dwa osobne problemy.

PS. Jutro prawdopodobnie strona wam nie bedzie dzialac przez jakies okresy czasowe gdyz beda prowadzone prace na naszych serwerach.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem