Nie jestes jednym ktory w ten sposob konczy grać... Tesh na mojej 1 postaci nie moglem wyjsc powyzej 10 lvl bo jak bylo juz okolo 100 e xpa do mojego upragnionego 11 ktos mnie zabijal... Po którymś tam dedzie z koleji starasznie sie wqrzylem..Postanowilem zrobic Postać na innym serverku... (Nowszym zeby nie byc tam tylko low lvlem) i skillowac calymi dniami (knight) gdy doszedlem do 50/50 na 8 levelku poszedlem expic... Czasami ktos chcial mmnie peknonc ale gdy zobaczyl ze ja go bije mocniej a jego bolty nic prawie we mnie nie wchodzą... Chcial zwiac... Ale nie... Ja gdy zobaczylem gdy facet zaczyna uciekac pomyslalem sobie ze ten sam koles co chcial mmnie zabic jest odemnie slabszy... Zaczelem go gonic

Po paru minutach (3-4) bylem szczesliwym posiadaczem p armora i paru hmm (jego ;]) Tak wiec rada dla ciebie... Nie przejmuj sie ...To nie jest powod aby konczyc z tibią... Zrob nowego chara (knight najlepszy dla poczatkujacych) potrenuj...i jak do Ciebie ktos podskoczy to Ty mu oddasz ;] (ale mocniej)
Cya