eerion gadalismy juz na ircu o tym zebys plotek nie sial...
"We need you. I also know I have asked you many times in game for your support, but you dont understand how much we need you..." - to byl tekst skierowany do Black Devils i Vampires wiec nie wiem po co dajesz to tutaj...
"*If u wanna enter the depot u must pay a fee of 5k/month. ..." itd. to omfg stary nie przesadzajmy to nie byl mediota, ci ludzie podpisuja sie we wlasnej osobie na forum, a nie pod fake nickami...
co do sprawy z d't ... fakt nie lubie ich dlatego wynosze sie na nowy swiat ale narazie gram i obserwuje... stalem dzis caly dzien pod depo w ab klepiac runki, z 5-7 razy przychodzili dt tudziez ich szpieg, czyhaja tylko az ktorys z czlonkow gl wychyli glowke z domku obok depo... no ja rozumiem jak sie widzi 3-4 kolesi z lvl70+ to mozna miec dygawe, ale nie powinni robic wiochy nie chce teraz cytowac ale wstyd mi bylo za nich momentami jako za polakow :/ bo ci z gl co nie sa polakami jakos byli cicho...
ok w tej chwili sie cos szykuje pod depo , wieksza liczba gl, jak co to pozniej dam znac...
|