Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2005, 22:24   #7
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

To sutna prawda. Nienawidze tych leszczy co potrafia bic tylko slabe lvle, ktore nie maja nawet najmiejszych szans na obrone. Pozatym co wartosciowego moze wypasc z 8 lv ? :/ . Kiedys, kiedy bylem poczatkowym graczem tez mialem z tym problem, ale glownym powodem bylo slabe p vs p, bo tego trzeba sie poprostu nauczyc. Kiedy zrezygnowalem z servu p vs p, przenioslem sie na Harmonie ( czego żałuje do dzis ) jak wiadomo Harmonia serv non p vs p. Musze powiedziec ze przezylem tam swoje najmilsze chwile w całej grze. Poznalem dobrych kumpli na , ktorych moglem liczyc w kazdej chwili ( z niektorymi mam kontakt na gg do dzis ). Problemy zaczely sie jak mialem lv 25 +, wtedy to wlasnie zaczelem żalowac mojego wyboru. Chodzi tu o nobow, zlodzieji , lurerow ( high lv, ktorym wszystko bylo wolno ), i wrednych chamow, ktorzy za wszelka cene starali zrobic cos chamskiego dla drogiej osoby. A jaka byla obroba na to ? ZADNA ! Oni byli w swojim raju nic i nikt nie moglo im przeszkodzic w tym. Gmowie mieli wszystko w dupie ( 1 wyjatek Thorina jest zbanowana na wieki, przez co gra na serverze bedzie przyjemniejsza ). Gdy dobilem do 30 lv wkoncu puscily mi nerwy i musialem odejsc. Wtedy do wlasnie musialem opuscic mojich kumpli. Żalowalem ze ich poznalem, poniewaz opuszczenie tak wspanialej gropki ludzi bylo smutnym przezyciem, a nikt z nich nie chial opuszczac servu wraz ze mna. Moze to maly offtopic, ale chce ci pokazac jak to jest na serverach non p vs p a szczegulnie Harmoni. Akualnie gram na inferni ( tak enforced p vs p ) i trzymam sie dobrze. Serv jest o tyle dobry ze nie ma kolejki, ceny nawet niskie, i nie ma skulli ! . Najgorsze sa poczatki. trzeba szybko dobic do 15 lv a puzniej jest juz luzniutko. Moja rada to nie poddawaj sie i graj dalej ! Nikt nie mowil ze bedzie latwo
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem