Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2005, 15:40   #28
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzesław
Ale czy żeby uzyskać powiększenie takie jak ma Gonzo trzeba ściągac jakiś bajer?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belefiz
Watto, jak ty otrzymałeś taką jakość i ostrość ? Ja czekam i czekam i nic :/ Dalej jakieś kropki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
Wkur....za mnie ten prog... żadnego ładowania... nic nie moge zobaczyc... chciałbym uzyskaćtaki widok na pentagon... ale nigdy to się nie stanie -.- Bo ten prog nawet nei chce się ładować O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez racon
co muszee zrobic zeby widziec tak pentagon itp?
Żeby uzyskać zdjęcia satelitarne zamiast zielonych plam trzeba się posłużyć przyciskami na górze ekranu - włączyć któryś z trybów (musi być nad nim czarna strzałeczka)

7, 8 i 9 od prawej - Landsat 7 najbardziej uniwersalne widoki, satelitarne zdjęcia każdego miejsca na ziemi, niestety w małej rozdzielczości (całe miasta to kolorowe plamy).
10, 11 i 12 - tryby działające tylko w Ameryce. Pierwszy to zdjęcia całej ameryki w nieco większej rozdzielczości niż te całego świata, drugi to rysowane mapy, i najciekawsze, 12 - obszary największych miast, i niestety tylko w tym trybie można zobaczyć pentagon z taką dokładnością jak na obrazku gdzieś tam wyżej.

I się pochwale moim domkiem
(zdjęcie zrobione w trybie NLT Landsat 7(Visible Color), siódmy przycisk od prawej, przy największym wypiętrzeniu terenu [reguluje się to przyciskami 0-9])

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acid
Taa? A skąd to mam ściągnąć?
http://www.microsoft.com/downloads/d...7-034d1e7cf3a3

Ostatnio edytowany przez Dabek - 05-04-2005 o 15:48.
Dabek jest offline