Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2005, 00:08   #27
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
ablo 3-5 ownerów ...

Z czego 95% tych co mają już lvl'e 40+++ używają tej mojej opcji .

Krótko mówiąc ja bym radził dawać Cip'om takie coś jak LIMITY lvl'i . Że w ciągu dni tak jest:
1st dzień - 10 lvl MAX
2nd dzień - 20 lvl MAX
3rd dzień - 30 lvl MAX
4th dzień - 45 lvl MAX
5 th dzień - 50 lvl MAX.
6th dzień - 60 lvl MAX
7th dzień - otworzenie serwera - Limit XXXXXXXXXXXXXXXXXXX (brak limitu).

ten sposób co dałem był by owiele bardziej sprzyjający nie dość że tym co nie mają pacc-ów to i jeszcze tym co je mają . Np. Taki uczciwy gracz zdobedzie w jeden dzień ledwie 9 lvl (a inny już by miał 13-14 ) następnego dnia uczciwy zdobędzie lvl 13 a ten co oszukuje już 21 .. i co to nawet za przyjemność z grania ??? Mój pomysł rox plx plx . Czyli dzięki temu każdy będzie miał jakie takie szanse (chodzi mi tu o dobro PAcc).
1st dzien bez Acc Share nabijesz wiecej niz 10 lvl... W drugi dzien jak pojedziesz na maxa przekroczysz 20 lvl. Dalej juz byloby ciezko, ale wtedy tibia stracilaby sens, gdyby wprowadzono ten limit. Da sie szybko expic, tylko musisz miec dostawcow run, boltow itp. Moim zdaniem przekonacie sie o mozliwosci szybkiego expienia, jesli zalozycie nowa postac, expi sie co najmniej 2x szybciej niz na starym charze (wieksze doswiadczenie)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
jesli ktos robi 40lv w 5 dni na nowym serwerze, napewno nie robi tego uczciwie.
Palkiem da sie tak zrobic, ale trza miec wolne od budy i pracy

A tak pozatym to kurde... Pall zawsze w pare dni jest najlepszy... i tak jest, miesiac, dwa, lecz pozniej przegoni go Master Sorc badz EK, wiec ta "pierwszosc", nigdy nie trwa wiecznie

Ostatnio edytowany przez patrikoz - 06-04-2005 o 00:13.
patrikoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem