@Up
Tak mówił mój kolega, wierz mi lub nie, teraz nie może sobie dać rady, myślisz, że ty w pewnym momencie powiesz "już nie, bo po co" i przestaniesz? Gówno prawda, chyba każdy alkoholik wolałby być oduzależniony..
Cytuj:
@DOWN: To idź i się przekonaj -.- (żeby nie było , że ja namawiam dzieci do picia alkoholu)
|
No widzisz, głupie dziecko, a ma rację, no co może nie mam? Jeżeli nie wiesz czy jestem aż takim dizeckiem jakim ci się wydaję to zamknij się wreszcie pseudobiednyjedynkowychodzącywkratkęalkoholiku i idź wszystko powiedzieć, bo z tego się potem (o ile już) nie wywiniesz...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Birmil
re up:
jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden browar alkoholika nie robi.

|
3 dni z kolegami na "browarze" pod rądz to jednak czyni..a to pewnie nie były jedyne tzw. "browary" (ja myślę, że raczej coś innego)...
EDIT:
@Wufei
Dobra - jakże dojrzały - nie polemizuj ze mną bo jesteś z góry skazany na porażke i na ośmiesznie, zamiast tego dowiedz się w końcu czegoś konkretnego odnośnie religii bo widać, że jesteś tylko jakimś zakompleksionym 14 latkiem wmawiającym sobie, że alkohol do dla ciebie nic. A jeżeli chodzi o moją głowę powiem to tak: Nie palę od 2 lat i jestem z tego cholernie dumny, życzę ci podobnych sukcesów -jakże dojrzały - 14 latku