Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2005, 20:52   #8
Brave
Użytkownik Forum

Brave's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa

Brave ma numer GG 1472401
Domyślny

Eh, na tym forum leciały o wieele gorsze teksty, a admini nawet nie zareagowali, a tutaj ZappO miał jakiś tam powód, żeby tak mówić (wiadomo, że przesadził, ale jednak nie było to nic aż tak wielkiego w porównaniu do niektórych tekstów, które pojawiają się na tym forum) i odrazu go zbanowano. Dlaczego? Dlatego, że obraził moderatora :/. Gdyby było to skierowane do szarego forumowicza, nikt by się pewnie tym nawet nie przejął.

Polin może i nie uraził swoją wypowiedzią niczyich uczuć religijnych w otwarty sposób, ale jednak mogła ona 'uderzyć', ponieważ zbyt dużego szacunku do Papieża ona nie przedstawiała. Przecież można było to inczej powiedzieć, np. 'Nie przejmuje się śmiercią Papieża tak jak inni, bo jestem niewierzący' itd.
Przecież Papież nie tylko działał w sprawach religijnych, ale także poliytcznych, możliwe, że bez niego ciągle żyli byśmy w komunistycznym kraju, robił wiele także dla niewierzących.
Polin --> Pewnie powiesz, że taki gówniarz jak ja nie ma prawa Cie pouczać, ale cóż, Twoja sprawa, moje zdanie znasz.

...Growing darkness, taking down
I was me but now he's gone...

Ostatnio edytowany przez Brave - 06-04-2005 o 20:53.
Brave jest offline