@Kumagoro
Ty umiesz czytac ze zrozumieniem???
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Owoc
2) OF. Jestem już znacznie szybszy od zerka, i zabijam pojedyncze zerki i lidery bez większych problemów (jak zerk zarzuci haste to może być gorzej, ale z vitą raczej zabijam). Na orcland nie zamierzam wchodzić do twierdzy, tylko biegać dookoła i eksterminować orki. Czy:
-Dam radę tam poexpić i nie zostać zabitym?
-Będzie tam dobry exp?
-Loot zwróci bełty?
|
Ty wiesz co to jest wogule orcland??? czy tylko na pierwszym uslyszeniu ork costam juz masz namysli ork fortres?? czlowieku a ta porada codo gieesa to juz nie mam czasu......
@Topic
Wasteland - nic ci niepomoge, wiem tylko jak sie idzie na nekro
Orc land - Spokojnie mozesz tam latac, ale uwazaj na teren na poludnie od wejscia bo mozesz wpasc na conajmniej 3 zerki i lidera, na polnocy spokojnie mozesz lac orki (zwrot kasy za bolt na 100%, orki sypia tego dziadostwa<chain armor>jak lodu )
PoH - Przy gieesie to odrazu zakladaj tarcze i najwyzej prze temple albo drabince go z hmmow trzaskaj, raczej sie niewybieraj na niego tak przed 40, bo chwila zapomnienia albo laga i ma cie na 3-4 strzaly, na twoim miejscu obawalbym sie tez arczerow, bo jak powiedziales chcesz chodzic wczesnie rano, czyli ze malo osob bedzie tam sie platalo, a na poludniowym spawnie moze ci wyskoczyc ze 3 arczery i kilka cycow, ktore ci beda sie plataly, a arczery zza ekrany srutututu, wiec miej to na uwadze i sie nie wpakowywuj na full respa w srodek, tylko z boczku po 1,2 wyluskuj (z kasa tez napewno nie ebdziesz dotylu)
------------
aaaaa i czy ty chodzisz z kusza czy lukiem?