Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2005, 12:32   #7
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez p.l
rzeczywiście dobry pomysł, już mnie denerwowały te Xy. Tylko kilka uwag:
X przy szukaj, szybkie linki, przeszukaj temat zostały. Poza tym jeżeli temat został skasowany, to kolumna tytułu tematu jest szeroka i pusta, sam temat przeskakuje do kolumny z ilością odpowiedzi, a powód zajmuje kilka linijek ponieważ ma za wąską kolumnę . (ja zawsze rano narzekam, nie zwracajcie uwagi).
daj mi linka jak to zobacze to naprawie ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pliszki1
Odchudzenie forum ? no nie!!! nawet ikony pogrubienie i tp. sa takie ze rzociagaja sie na caly monitor i wystaja za strone. to niezbyt fajny pomysł.
plz powiedzcie jak przywrucic dawny ladny i fajny tryb ze wszystkimi obrazkami i avatarami!!!!! ja nie moge korzystać teraz z forum bo jest brzydko i nieczytelnie dla mnie muj 5 letni komputer z prockiem 800 Mhz ciagnie wszystkie obrazki bardzo dobrze wiec... "JA CHCE OBRAZKI!!" Powiedzcie jak to zrobic albo wogle przywruccie dawny wyglad! plz bo nie wiem naweyt ja tekst teraz pogrubic i wybrac ikone tego posta
Stary wygląd jest cały czas dostępny odchudzone forum, to tylko opcja, na starym wyglądzie ni ema obrazków bo mamy problem z serwerem od obrazków

bosal jest offline