Temat: Keyloggery
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2005, 14:03   #1
Thunder87
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2005

Domyślny Keyloggery

Cytat z zamkniętego powyżej postu:

"Gdybyście nie włazili na każdy podany link i mieli zainstalowaną porządną przeglądarke a nie IEgówno to nie byłoby problemu. Sami jesteście sobie winni."

W większości przypadków ani przeglądarka, ani program anty-virusowy, ani Ad-Aware nie wykryje keyloggera. Co do przeglądarki to warto IE zamienić na inną, ale jeśli chcecie mieć full ochrone kompa przed włamaniem (keylogerami i trojanami) to powinno się mieć zainstalowany i dobrze ustawiony firewall. Jest ich na tyle dużo, i jest wiele darmowych, że można któryś z nich zainstalować.

FIREWALL ZBLOKUJE KAŻDEGO KEYLOGGERA O ILE FIREWALL JEST DOBRZE USTAWIONY, wtedy nie musicie obawiać się że wchodząc na jakiś link złapiecie gayloggera
Jeśli ktoś pisze na forum... uwaga... to keylogger... nie wchodźcie, shackują was... to ja sobie spokojnie to ściągam, otwieram, patrze co to jest, jak mi firewall wyskoczy z ostrzeżeniem to blokuje, i kasuje z dysku, i jak mi sie chce to pisze na forum że to rzeczywiście keylogger

Jeśli was ciekawi co to te firewalle, i jak działają keylogery, to mółbym walnąć artykuł na forum. jak kcecie to mówcie

Aha... i nie pisać mi tutaj że pieprze głupoty itp.
Chce pomóc ludziom żeby tyle razy nie byli hackowani.
Znam się troche na tym, wiem dokładnie jak działają keyloggery

Ostatnio edytowany przez Thunder87 - 07-04-2005 o 14:06.
Thunder87 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.