Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2005, 21:19   #29
SAKU
Użytkownik Forum

SAKU's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa

SAKU ma numer GG 8414984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus

Prawdę mówiąc, mnie już równierz zaczyna naprawdę denerwować całe to zamieszanie medialne. Nie można telewizora włączyć, żeby nie trafić na program/film religijny. Program w gazecie można sobie w buty wsadzić, przez co ciężko zaplanować dzień. Porządnej muzyki nie idzie posłuchać, bo na obu MTV od kilku dni tylko spokojna muzyka leci. Naprawdę uważam, że odszedł wielki człowiek, ale mimo wszystko...

Natomiast obrażanie kogokolwiek, nie tylko moderatora, zawsze na tym forum było nielubiane i karane przynajmniej upomnieniem, a często też banem.
Sam nie raz klnalem na zwyklego forumowicza i nie dostalem bana mysale ze polin przesadzil i tak jak ci "katolicy"(wydaje mi sie ze wiedza ze zle zrobili wyzywajac) i przyznali sie do tego Polin tez powinien przeprosic jest wolnasc slowa ale bez przesady wolna amerykanka:>

"Prawdę mówiąc, mnie już równierz zaczyna naprawdę denerwować całe to zamieszanie medialne"
Mnie tez jak pokazoja te przesciagania sie w pomyslach to mnie krew zalew wszystko to takie piekne ale to wida ze falszywe bym nazwal to co dzieje sie w tv to "wyscig szczurow" w to nowych pomyslach jak tu uczcic smierc papierza zeby nie zostac posadzonym ze ktos jest szatanem

edit: jak chesz to mozemy podyskutowac na ircu to do pilna bylo
chetnie bym uslyszal twoje zdanie o tym do konca

Ostatnio edytowany przez SAKU - 07-04-2005 o 21:29.
SAKU jest offline