Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chyt
hmm jest taka prawda:
Rycek expi najszybciej na low levelach,
Palek na srednich levelach,
Druid i Sorc na High lvl expia najszybciej.
jak co to poprawcie 
|
Wszystko zalezy od umiejetnosci, skilli, mlvlu i swiata...
Ja na przyklad sorcem expilem (bez run, jedynie GFB w razie otoczenia) na rotach i dwarfach (lvl 10-20) szybciej niz knajci i palki.
Skille - Mozna na 8 lvlu zrobic 80/80, a mozna na 18 lvlu miec 44/40 - pozdro Hildegarda ^.-
Mlvl - Tu wypadek sorca i druta.
Swiat - Cena run i EQ.
Ale tak ogolnie to masz racje
Cytuj:
Mam niewielki problem... Gram czarodziejem od pewnego czasu - koło 2 tygodni. mam 14lvl, ale nie gram codziennie. mam kumpli palla na lvl 18, i rycka na 20. Problem jest taki że oni zaczeli grać równo ze mną. :/ Gramy prawie zawsze w tych samych godzinach, bo tuz po lekcjach (sa z mojej klasy) i zadko kiedy ktorys siedzi dluzej niz reszta. wiec powinni robic doswiadczenie jak ja. Tym bardziej ze z pomocą mojego high lvl kumpla, mam duzo lepsze expowiska niz oni :> Pomóżcie! Czy to normalne? Czy zawsze czarodziej ma wolnego expa (aż tak wolnego)? Czy potem mi sie to odbije? (dogonie ich?)
|
Ehhhh... Jak juz wyzej napisalem sa to umiejetnosci expienia, ale zakladam, ze macie rowne to: kolo 28-30 lvlu pallek przegoni knajta, a Ty (jak sie nie zalamiesz) na 50-60 lvlu przegonisz pallka.