Siemacie. Jak wiecie na quescie takim jak analhilator można wybrać zamiast soV, Sa, czy d-arma można wybrać present. Jak wiadomo jest w nim pluszowy miś (teddy bear). Krążą pogłoski że tego misia można zamienić u pewnego NPC w Venore na golden helmet. Dla mnie to nie żadna pogłoska tylko prawda. Ja w to wierze i chcem sie dowiedzieć czegoś więcej. Postanowiłem pozwiedzać dziś Venore. Trafiłem na jakiegoś npc, nazywa sie on Abran Ironeye. Gdy zapytałem o misia odpowiedział tak:
-I don't know anything about a teddy... and if you are smart you shouldn't either...
Tłumaczenie:
-Nie znam czegokolwiek o misiu... I jeśli ty jesteś inteligentnym tobą nie powinien obaj...
Tłumaczyłem przez english translator 2 ale to powinno być takie coś:
-Nie wiem nic o misiu... Jeśli jesteś inteligentny, tobą nie powinien obaj...(?)
I co on chciał powiedziec? Może coś mu trzeba powiedzieć żeby mówił coś dalej? Udawał głupiego że nic nie wie? Może trzeba przyjść z misiem żeby powiedział coś więcej...? Ja myśle że coś musi być w tym npc. W jego pokoju leży tb... kolekcjoner?
ss:
Co o tym sądzicie? Może wy wiecie więcej? Tylko nie posty typu... ja słyszałem... bo ja slyszałem ze bubble to obojniak ;-)