Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2005, 21:35   #26
Mateusz the vampire
Użytkownik Forum

Mateusz the vampire's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
Mateusz the vampire ma numer GG 6432046
Domyślny

Piękne.
Cytuj:
- "lurer" : lurujesz* rozne potworki w celu zabicia evul* afkera*.O wiele lepiej zeby dany lurer zobaczyl "killed by orc warrior" lub cos w tym stylu, niz "killed by xxx".Jest to latwy sposob zeby sie wzbogacic.Jednak jest druga strona medalu : lurer sie obudzi, zacznie cie bic (zabije, bedzie huntowal), ktos cie zobaczy itp.Najlepiej jesli musisz cos na kogos lurowac, luruj cos na low lvla. +Sposob unikania : nie luruj nic.Nie wszystko zloto co sie swieci.
Fajnie. Lurer to mój zawud na rooku-dlaczego-Lurowalem mino wszystkim za p-shielda. . A jako w świecie maina. to moja pasja luruje moim knightem smoki mojemu koledze palowi. Po co lurować na player jak można je zabić 1 hitem, z SD np. 8 lvl . Jak ja zaczynałem i AFK Robiłem to na infernie mnie zabili. Ale teraz gram na non Knightem. I Robie pulapki na cycah. Luruje cyce blokuje wyjscie i low-lvl niemoże uciec. Wzbogaciłem sie BoHem . I mam dużo grzechów zwiozanych z lurowaniem i pólapkami na non-pvp. A art jest fantastyczny

Ja mam Pac'c'a co tak capie? A to ja tak capie za długo siedze w tibii i w ogóle ;]
Mateusz the vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem