Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2005, 23:00   #36
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

@ Avager Tymczasowy

Poprostu: Wszystkimi po trochu

Płomienie uzyskałam dzięki efektowi smudge w iPhoto Plus 4 (był dołączony do mojego skanera), zaznaczenia i wycinanie odpowiednich fragmentów np. jednakowego koloru to Ulead Photo Express 4.0 (był dołączony do mojej cyfrówki), reszta to ręczne wykończenia w painie i google . Tzn. w google wyszukuję obrazek np. szara figurka goblina na tle jakichś paproci. Pakuję to na kompa w Expressa, urzywam funkcji "select by color" i zaznacza mi wszystko w jednym (podobnych odcieniach). Między innymi dlatego jest ta zielenina w gnomie - nie chciało mi się tego wycinać . A potem już tylko kolorowanie i zmniejszenie rozmiaru. Poprostu wykorzystuję wszystko co mam. Acha i do animacji Legendary Legiona użyłam Animation Shopa (ściągniety z neta). Co prawda musiałam robic najpierw w innym programie animacje klatka po klatce, ale mam satysfakcję że nie musiałam wydawać kasy na drogie programy

@edit:

GOOGLE TWOIM PRZYJACIELEM

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 09-04-2005 o 23:01.
Eileen jest offline