Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Speed the Firee
Hmm co do Teddy bear jest to nic niee wiadome może da się zamienić w golden helmeta panie adminie.Ale gdyby się miało zamienić to by dali Golden helmeta zamiast prezentu może to tylko dla zmyłki jest prezent wiem jedno Toldo ma G-helmet.
|
Toldo ma Helmet of the Stars bo kupil/dostal go od kogos.
Golden Helmety byly dropowane przez Demony kiedys. Z tego co zauwazylem to na Antica wala sie ich dosc sporo, mysle ze jakbys dysponowal takimi zasobami gotowki jak Toldo(nie wiem skad on to bierze wszystko ;) ) to nie mialbys raczej problemow z kupieniem Golden Helmeta.
Co do tego ze dali prezent:
Annihilator nie jest trudnym questem pod wzgledem myslenia. Wchodzisz, zbaijasz, wychodzisz. I to by bylo na tyle gdyby nie fakt ze jest tajemniczy prezent, w ktorym jest mis. Mysle ze nie bez powodu dali tego misia do prezentu, przeciez jakby lezal sobie mis na wierzchu to napewno ludzie by wogole go nie brali bo juz lepszy nawet demon armor od jakiegos misia. Ale dali go celowo w tym prezencie, chcieli zachecic ludzi do grzebiania, do szukania rozwiazania... Pozatym dziwnym pozostaje fakt ze nie dali nic z clubow, CipSoft, ktory mimo wszystko dbal zawsze o rownowage wsrod profesjii teraz daje 2 potezne bronie dla knightow walczacych w axe i sword a pomija club? Dziwne, co nie?
Do tego dochodzi bardzo zastanawiajacy mnie ostatnio szczegol... CipSoft ostatnio przyznal sie przy okazji informowania stron fanowskich o istnieniu Hammer of Wrath, ze jest quest na Thunder Hammera. Nie mowie ze misia da sie wymienic na Thunder Hammer, bo szczerze mowiac to mam jakies watpliwosci co do tego, ze na to mialby sie wymieniac. Mozliwe ze Thunder Hammer quest jest wogole nie zwiazany z Annihillatorem.
Mam nadzieje ze CipSoft da sie namowic, aby powiedziec wiecej o questach, dokladniej ktore jeszcze sa, a ktore nie. Ostatnio powstala taka propoyzcja, zlozona bodajze przez Pyrokhara, moze cos z tego wyjdzie.
Starczy juz tych offtopicow na dzisiaj... ;)