Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijski Miotator
Sory za kłopoty , okazało sie że niemiałem haka tylko mi sie zrypał przycisk na klawiaturze i zamiast wpisywać ż wpisywało ź i już po kłopocie. Nika odzyskałem , dr omander ja sam robiłem te postać tylko na to forum niewchodziłem i niepisałem nic.
|
HAHAHA!!!
OMG! Czlowieku przestan klamac, zeby klamac trzeba miec wiedze, ktorej tobie brak.
Co ty nam tu wcisaksz ze tobie w hasle wchodzilo Ź zamiast Ż jak:
po 1. W HASLE NIE MOZE BYC ZNAKOW TYPU: "ż, ź, ś, ć, ą..." itd.
po 2. Nie wiem jak moze sie stac na klawie ze zamiast Ż wchodzi Ź, jeszcze takiego wynalazku nie widzialem, teoretycznie to moze sie stac, ale bardzo malo prawdopodobne
po 3. Skoro ci tylko ten klawisz nie dzialal dobrze, to dlaczego recovery keya nie mogles uzyc? Tam tez nie ma prawa byc polskich znakow wiec powinienes moc normalnie go wpisac, a nie mogles z tego co pisales.
Pozatym na forum nie trzeba miec konta zeby miec duzy level. To sie widzi po ludziach czy moga miec taki poziom czy nie. Z twoja kultura i zachowaniem napewno uczciwie nie jestes w stanie takiego zdobyc, co potwierdza ten post:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijski Miotator
C*** Ci W Dupe Zomos MaŁy Gnoju Co JuŻ Podniecasz Sie Że Dr Omander CoŚ NapisaŁ ?? **** ***any Jestes Tyle Ci Powiem Smarkaczy *******ony !
|
Gdyby nie zabezpieczenia forum, caly ten twoj post bylby napisany duzymi literami ;) a tak sa tylko pierwsze duze :P
hi
pwnd
yes
bye...
Wiec moze przyznasz sie wreszcie ze postac albo kupiles, albo nigdy nie bylo jej...