Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2005, 19:24   #18
Quodion
Użytkownik Forum

Quodion's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosunio
Ja przechodze w tej chwili rooka na Infernie i grałem 4,5h i mam 8 lvl

A teraz pytanie odnośnie forum Jak sie cytuje??
Przy każdym poście masz taki napis "Cytuj". Naciskasz na niego i wyskakuje ci okno jakbyś pisał posta + ten post do cytowania. Pod tym już normalnie piszesz posta.

@topic: Na wyjście z Roka każdy ma własną taktyke. Jedni wychodzą w 2h, inni w 2 tygodnie. Najlepiej (według mnie) dobić 4lvl na ratach (przy okazji kasa leci) w czym na 2lvl zdobyć studded shield z questa. Potem z jakąś grupą zrobić Mino Hell, Beer Room, Katana Room Questa. Potem to już tylko expic na trollach, bugach, skeletonach i rotwormach (ale to już wyższa szkoła jazdy). Dobrze jest też mieć na Roku przy sobie zawsze jakiś life fluid i antidote rune (nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mr.mam
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiqo Deziom
No te niech oni sie zachowuja jakos a nie a ni nam wybijaja potwory a my kolo nich przechodzimy......
Nie nie nie i jeszcze raz NIE!!!

Jeśli czegoś oczekujesz od ludzi (w RL też) to najpierw sam taki bądź, pokaż przykład. Niech każdy zacznie od siebie, a a nie gada, że "ja tak zrobię bo mi też tak robią"! Ja nie zabijam czyichś potworów, nie kradnę, nie robię LURE, ani nie przeszkadzam w treningu. I nie jestem frajer, jak pewnie kilku nOObów by powiedziało. Dzięki takiemu zachowaniu mam dobrych znajomych w Tibii, bo poznałem ich dzięki temu, że jestem spoko. Jak ktoś jest noobem, to jest skazany na samotność, lub na towarzystwo innych noobów. A wtedy jest już przegrany w Tibii - nigdy się nie zmieni jak będzie miał innych noobów dokoła siebie...
Święta prawda. Na Roku grałem dość dużo i znam zachowanie większości ludzi. Ludzie zazwyczaj kradną z 2 powodów. Albo cię nie znają i myślą że jesteś n00bem, lub chcą się zemścić za to że ukradliście mu wcześniej. Tylko czasami zdarzają się n00by, które kradną z żadnego powodu.
Najlepiej zacząć od siebie niż od innych...