1. Jak duże znaczenie w świecie Tibii ma dla Was wiek innych graczy? Czy oceniacie innych graczy wg ich wieku?
Zasadniczo ma znaczenie. Oceniać może nie oceniam, ale jednak spodziewam się jakiegoś dojrzalszego zachowania po starszych graczch... Wolę grać z ludźmi, z którymi mogę porozmawiać na interesujące tematy, z rówieśnikami.
2. Jak wiek innych graczy wpływa na Wasze zachowania wobec nich?
W grze czasem nie mam informacji o wieku rozmówcy, dlatego moje zachowanie zależy tylko i wyłącznie od tego, jak gracz się zachowuje, w jaki sposób rozmawia etc.
3. Jaki jest wg Ciebie wpływ wieku graczy na relacje międzyludzkie panujące w Tibii?
Taki sam jak w życiu. Tyle, że im mniej dojrzałym jest gracz, to gra może być dla niego miejscem, gdzie może poczuć się czasem jako ktoś starszy, bardziej dojrzały. Niektórym wtedy bije na głowę...
4. Czy sprawy wieku w Tibii są wg Ciebie traktowane inaczej niż w realnym świecie?
Tak. W realnym świecie przywiązuję do tego zdecydowanie więcej wagi. Tibia to gra i chociaż (jak już wcześniej wspomniałem) dużo lepiej mi się gra z graczami starszymi, dojrzalszymi, to jednak do tego wieku nie przywiązuję aż tak dużej wagi.