Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2005, 02:00   #49
Mysta Krecik
Użytkownik Forum

Mysta Krecik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
- jesli gs dziabnal cie za 180 i zostales na deep red to rownie dobrze mogl dziabnac za 200+ i trzebaby bylo cie zdrapywac ( przy najsilniejszych potworach trzeba miec farta i tyle - niewielka zmiana w armorze nie zatrzyma 40% sily uderzenia )
-
ale zostalo mi kolo 20 hp gdzybym mial P-set zostaloby mi 0 hp ( 40 % co ty gadasz wystarczylo ze zatrzymalo okolo 10 % i dzieki tamu przezylem )

Ja mysle ze armor daje calkiem sporo ochrony.Na poczatku nie mialem wystarczajeacej ilosci kaszu na boh to pakowalem caly w equip i uciulalem c-arm, k-legs, cru-helm, p-ammy, no i leather boots ( 1 arm. ). Huncac Dwarf Guardy czesto dostawalem hity gdyz zamiast skupiac sie na dokladnym uciekaniu gadalem z kumplami na privie puszczajac vitki. Po jakims czasie po sprzedarzy equip i loota uzbierala sie kaska na boszkih. Po dokonanym zakupie mialem boh, p-set, dark helmet i scarf (7 arma mniej) . No i oczywiscie dalej latalem na guardy jak to pal , bylem w szoku hity byly duzo DUZOwieksze musialem skonczyc z pogaduszkami i skupic sie na guardach gdzyz nie wyrabialem sie z mana na vitki ( szybko sprezylem sie zeby kupiclepszy equip bo bez pogaduszek to mi expic sie nie chcialo ). Różnica jest duza 25-30 % ( byc moze przesadzam ale naprawde bylem zszokowany wielkoscia hitow szko9da ze liczylem sredniej z default window kiedys bedzie trzeba to srobic raz z P-setem i raz z tym epszym co wymienilem )

Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 12-04-2005 o 05:06.
Mysta Krecik jest offline   Odpowiedz z Cytatem