Cytuj:
Pamiętam gdy na forym głównymi ludźmi byli kotomaniak, eerion, supermen, Us3r (choć tego mneij bo szyybko odszedł ), gremlin i kilku innych kumpli.
|
to zle pamietasz, bo gremlin dlugo userem nie byl ( prawie od razu modem zostal

), a U$3r odszedl kiedy gremlin byl juz moderatorem . co do tego ze byles jednym z glownych ludzi tego forum nie skomentuje

Cytuj:
TEmat do zamkniecia- jakoś tak nagle mi sie zachciało konczyć tematy, ale tylko te w któych uważałem że łamie regulamin/jest wyczerpany aby inni nie klepali postów, więc mam nadzieję że tu jestem wytłumaczony.
|
nie jestes, ja juz od dawna chcialem zeby do regulaminu zostalo dodane "zakaz pisania postow w stylu "temat do zamkniecia" "user do upomnienia" ( zaraz sprawdze czy jest dodany

) , jesli post poza tym nic nie przekazuje . a co do tego zeby inni nie klepali na temacie postow : sam sobie w ten sposob klepiesz
ale moim najwiekszym zastrzezeniem jest to, ze spora czesc twoich postow to powtorzenie poprzednikow, tyle ze w innych slowach
ale zeby bylo cos w tym poscie milego : dawniej twoje posty byly blizej poziomu fakeusa niz
np. raynolda,polina,marreda,dr omadera teraz sie juz polepszyles , chociaz do poziomu wyzej wymienionych nadal ci sporo brakuje

( zeby nie bylo niedomowien - nie chodzi mi o poziom w tibii, tylko poziom postu

)