Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2005, 13:30   #17
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

>>1. Jak duże znaczenie w świecie Tibii ma dla Was wiek innych graczy? Czy oceniacie innych graczy wg ich wieku?

Wiek nie ma znaczenia, liczy się to, co dana osoba sobą reprezentuje.

2. Jak wiek innych graczy wpływa na Wasze zachowania wobec nich?

Pytanie o wiek jest chyba ostatnim jakie zadałbym komuś. Nie interesuje mnie to po prostu, więc wiek nie wpływa na żadne moje zachowania w stosunku do innego gracza (tak sądzę).

3. Jaki jest wg Ciebie wpływ wieku graczy na relacje międzyludzkie panujące w Tibii?

Im ktoś jest młodszy, tym bardziej gra "dla szpanu", a co za tym idzie, mniej czuje klimat RPG (o ile takowy istnieje). Ludzie młodsi są bardziej agresywni, i częściej próbują udowodnić swoją wyższość poprzez zwykłą pyskówkę. Za często rzucają słowa na wiatr ("u die in main", "hunted"). Oczywiście są od tego wyjątki, ale chyba chodzi o moje ogólne zdanie .

4. Czy sprawy wieku w Tibii są wg Ciebie traktowane inaczej niż w realnym świecie?

Pewnie tak, bo kiedy widze człowieka to około 80% pierwszego wrażenia pochodzi z jego wyglądu (a co za tym idzie - wieku). Poprzez Internet i gry mogę polegać jedynie na rozmowie (czasami głosowej, ale żadko) co pozwala mi niejako na oderwanie się od tej zewnętrznej skorupy i zajżenie w środek (bardziej lub mniej prawdziwy).

Dżizas!
$corcerer jest offline