Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nero93
Sorry że dopiero teraz to pisze ale się dopiro skapnąłem. zamiast bsa można kupić fire sworda, albo skull stafa (fs: 35atk. skull staff: akt: 36). Ale skull staff mam dużo mniej obrony niż fs, więc teraz dla mnie ważne jest czy ta obron ma znaczenie czy nie, bo słyszłem że właśnie NIE. Więc szybko pomóżcie bo nie wiem w czym skillować a mam big hunt!!!
|
LOL, BIG LOL i do tego ROTFL.....
Sorcem na BIG HUNT'a trenujesz skille... mhhmmm....
wiesz co kolego coś ci się chyba pomyliło, bo ty knightem ani palladynem nie grasz, a raczej dragona nie będziesz blokował (LOL), ani Cave Rata (nie wiem na co wy tam z kolegami chodzicie).
Sorcem/Druidem możesz potrenować Magic LVL i zakupić runy. Mowa o trenowania skilli dla sorca/druida jest wtedy gdy chcesz sobie poexpić albo masz skille 10/10 (albo i gorzej, a jak jeszczze z Clubem [broń, nie rodzaj broni

] latasz to możesz Cave Rata nie przyblokować a twój kolega druid nie zdąży cie exurnąć :/. i co wtedy).
LOL
P.S. Sorry jeżeli mnie "trochę" poniosło i gościu rada na przyszłość nauczyć się grać i czytać. Pozatym google to całkiem przydatna wyszukiwarka z możliwością redakowania bzdur, które w nią wpiszesz.
Cytuj:
Jestem n00bem... POMOCY!!!
FRI ITANS PLX!!!
FRI FAKŁ PLX!1!11111
|