Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2005, 07:24   #56
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

LoL, przypuszczałem, że takie coś może skutkować, ale nie przypuszczałem, że ktoś tak robi w RL. Co do nielegalności sprawy... cóż, w sumie nielegalne, jednak mi to nie przeszkadza, a regulamin gry to za mało aby policja się zajęła taką sprawą ^.-. Ewentualnie CipSoft może mu skasować konto ale spójrzmy prawdzie w oczy... daleka droga im do tego ^.-
Cytuj:
ten koles ma nerwy narabia lev ktos go pekuje i czesc zawalil sprwe jesili gra na non pvp to ma jeszcze lepsze nerwy
nie wiem skąd się biorą takie szatańskie mysli. Chyba pujdę na psyhiatrię to się może dowiem ^.- Jeżeli nie jesteś głąb to na non pvp nie ma większych problemów. Trzeba tylko pilnować swoich rzeczy. a jakby co jest jeszcze bl (to działa, co prawda z kilku miesięczyn opóźnieniem ale działa )
Teoreetycznie, dobry grać może zarobić całkiem niezły grosz o ile potrafi załatwić sobie zbyt.
Cytuj:
Po3 to jest thif z harmoni który wałki robi kumpla na c-seta 30zl w plecy zrobił <chwalil sie że w uwadze byl >ten reportaż zlleka dawno oglądałem
Hmmm, jak zwykle mam pomieszaną kolejność pisania i czytania
Jednak nie skasuję tego powyżej bo mi się nie chce no i nie pisałem o jakiejś rodzince. Najlepiej zrobię, jak spróbuję wyszukać ten reportaż w sieci albo może powtórkę puszczą ^.-. Jesli to OTS to masakra... widać jak to ludzi łatwo w balona zrobić kiedy nic nie wiedzą

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 14-04-2005 o 07:27.
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem