Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2005, 18:44   #54
Mestre
Użytkownik Forum

Mestre's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
Mestre ma numer GG 6402987
Domyślny

1. Jak duże znaczenie w świecie Tibii ma dla Was wiek innych graczy? Czy oceniacie innych graczy wg ich wieku?

Wiek ma spore znaczenie.Gadanie z małolatami dlamnie jest tylko stratą czasu.Ale czasami musze przyznać że zdarząją sie wyjątki.

2. Jak wiek innych graczy wpływa na Wasze zachowania wobec nich?

Moje zachowanie w stosunku do innnych graczy zależy w sporej części od tego ile mają lat. Przykład:ma mniej niż 13 lat wtedy moje zaufanie do niego wynosiu 0%(czyli naprzyklad nigdy mu nic niepożycze).Nawet jeśli wydaje sie być w porządku.

3. Jaki jest wg Ciebie wpływ wieku graczy na relacje międzyludzkie panujące w Tibii?

Część graczy napewno jakoś na to patrzy,ale najważniejsz jest sposób zachowania i to co muwi dana osoba.

4. Czy sprawy wieku w Tibii są wg Ciebie traktowane inaczej niż w realnym świecie?

W rl taki 20 latek napewno nawet niepogada z 11 latkiem.A w tibi mogą być dobrymi kumplami i wiek niebędzie miał znaczenia.

Ale jak wspomniał mój poprzednik w tibi wiek niejest jakimś wyznacznikiem tak jak jest to w rl, tylko level.Bo od niego zależy nasze pierwsze wrażenie,to jak podchodzimy do innej osoby.To znienia sie dopiero gdy poznamy tą osobe bliżej,ale w końcu trudno jest z każdą osobą jaką widzimy zaprzyjażnić sie na tyle żeby poznać jaka jest naprawde.