Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2005, 22:22   #82
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Moim skromnym zdaniem lepszy jest warlock od demona. Zakładałem już kiedyś temat "Co jest lepsze demon czy warlock". Demon jest taki "drętwy". Jego ruchy ograniczają się do 1,2,3 kratek w bok (chyba, że się przerzuci). Koncentrujesz sie na uhaniu i jest dobrze. Oczywiście można się liczyć z tym, że "poczęstuje"nas combosem... Jeśli chodzi o warlocka- prze ostry rzeźnik z niego . Biega po całym ekranie, ładuje w nas cały arsenał czarów. Pomijając te stone golemy, te jego uderzenia z energi biorą czasami dobre 700 hp, a gdy jeszcze spotka się 2 "dziadków" to już hardcore. Pomijając jednak demony i warlocki. Najpotężniejsi są oczywiście faronowie. Słyszałem, że Przemlu czy jak mu tam (elite z Hiberni) dostał na klate combo za 1200. Widziałem film na którym walną blokera za 1000 z groszami. Dodając do tego potwory które sumonują mamy najbardziej śmiercionośny team w tibi. Ja sam osobiście nigdy nie blokowałem ani demona, ani warloka, ani tymbardziej faraona ale autorowi tematu chodziło chyba aby każdy przedstawił swoją wizje więc oto moja. Wiem to wszystko z filmów, od kolegów itd.
Bobi jest offline