Moim skromnym zdaniem lepszy jest warlock od demona. Zakładałem już kiedyś temat "Co jest lepsze demon czy warlock". Demon jest taki "drętwy". Jego ruchy ograniczają się do 1,2,3 kratek w bok (chyba, że się przerzuci). Koncentrujesz sie na uhaniu i jest dobrze. Oczywiście można się liczyć z tym, że "poczęstuje"nas combosem... Jeśli chodzi o warlocka- prze ostry rzeźnik z niego

. Biega po całym ekranie, ładuje w nas cały arsenał czarów. Pomijając te stone golemy, te jego uderzenia z energi biorą czasami dobre 700 hp, a gdy jeszcze spotka się 2 "dziadków" to już hardcore. Pomijając jednak demony i warlocki. Najpotężniejsi są oczywiście faronowie. Słyszałem, że Przemlu czy jak mu tam (elite z Hiberni) dostał na klate combo za 1200. Widziałem film na którym walną blokera za 1000 z groszami. Dodając do tego potwory które sumonują mamy najbardziej śmiercionośny team w tibi. Ja sam osobiście nigdy nie blokowałem ani demona, ani warloka, ani tymbardziej faraona ale autorowi tematu chodziło chyba aby każdy przedstawił swoją wizje więc oto moja. Wiem to wszystko z filmów, od kolegów itd.