Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2005, 15:34   #36
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@Up
Myślenie iście chrześcijańskie.

Tak, gry są szkodliwe... to wina rodziców dziecka, że od najmłodszych lat miało styczność z technologią, technologią i jeszcze raz z technologią... Jak się poświęca grze za dużo czasu, jak się wreszcie od niej uzależnisz, jak jest dla ciebie najważniejsza, w końcu coś zdobywasz, twój wymarzony item, bardzo cenny, tak pożądany, porzyczasz go kumplowi z rl, zaufanemu przyjacielowi, potem dowiadujesz się, że sprzedał go i jeszcze chce łaskawie chce się dzielić kasą, nie myślicie, że kilka lat ciężkiej pracy, tyle czasu poświęconego legło w gruzach? A ten idiota ci jeszcze mówi, że się z tobą podzieli? Nie dziwię mu się... ja uważam, że oczywiście nie powinen był tego robić, ale myślicie, że on teraz nie żałuje? Pewnie żałuje, emocje nimi pokierowały, a on w końcu jest tylko małym niewinnym graczem żyjącym w świecie gier >.> . Myślicie, że gadam bzdury? A jednak są ludzie, którzy bez opamiętania myślą tylko o grze i o niczym więcej. No i oczywiście to nie jest wina tych gier jak tylko i wyłącznie gracza i jego rodziców (w przypadku małolata)...
Tekst tygodnia:
"Ty stary, dzięki że mi pożyczyłeś itema, ale przewaliłem go na aukcji i myślę czy by nie było 50/50. hę? Nie, nie żartuję... Serio sprzedałem! Ja to mam łeb, nie? Ale kasa!"

Ciekawe czy z tym było podobnie... Gość miał tupet niezły...
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem