Ideą tamtego tematu było ograniczenie spamowania do jednego tematu, zamiast spamowania dziesiątkami tematów o podobnej treści.
Jak zacząłem swoją grę, to po pewnym czasie poszedłem sobie powiedzmy na cyklopy. Oberwałem trochę, zużyłem uhów, więc co zrobiłem? Wróciłem, potrenowałem więcej, trochę kasy zarobiłem na lepszy eq i znowu poszedłem na cyklopy. Teraz już klepałem je bez większch problemów, więc było spoko. I tak powinno to wyglądać. A jak widzę ludzi, którzy chcą wiedzieć z dokładnością do 1 skila kiedy się wybrać na raty/skeletony/ghoule/cyklopy/inny badziew (niepotrzebne skreślić), to mnie krewa zalewa. Niektórzy chcieliby żeby im caluteńkie życie w Tibii ułożyć. Zero pomyślunku. Ludzie! Pójdzie, spróbujcie zabić jakiegoś potwora. Widzicie, że nie dajecie rady lub jest to nieopłacalne - wróćcie, podbijcie skile/mlev/lev i spróbujcie jeszcze raz.
Dla mnie tamten temat nie ma sensu. W ogóle to bym go usunął i kasował wszystkie takie tematy. To by była najlepsza pomoc dla wszystkich, którzy zadają tego typu pytania. Bo inaczej oni nigdy się nie nauczą. Jeszcze będą pytali: czy lepiej iść na demona ze skilami 90/90, czy najpierw powinienem potrenować do 91/91? Who cares? Idź, zgiń, nie zgiń, zabij... Dowiedz się sam czegoś, pograj w tą grę trochę... Nie wzoruj się nonstop na innych i na tym co inni mówią. Są pewne rzeczy, które się wie, jak np. coś takiego, żeby na tego osławionego cyklopa nie iść rycerzem ze skilami i eq prosto z rooka, no ale ludzie... pytania jakie padają w tamtym temacie po prostu mnie dobijają :/
Dziękuję za uwagę