Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Sorki że moje posty zawsze są chisteryczne. Trzy dni temu się wkurzałem że nie moge wyjść z rookgardu a teraz że z niego wylazłem. Otóż chciałem być knightem, potem koledzy mnie namówili żebym został Magiem a potem błagali żebym był druidem. I mi odbiło i mimo że nie chciałem zostałem druidem. A teraz mi żal. Sorki że się tak nad sobą użalam ale czy ja mam racje że druid jest beznadziejny? Jeżeli nie mam to mi napiszcie dlaczego. (Jeżeli mam to mnie okłamcie). Jeszcze raz sorki ale się musze wygadać a pozatym może to nie jest takie beznadziejne i ludzi do niego przekonacie 
|
-.- OMG czlowieku mój kumpel gra juz od 4 lat i jest palkiem mówi że nie wybierac palka bo nie umiesz nim grac, nie wybieraj sorca bo on mial sorca i na 18 lvl chodzil na orc fortec , a druid jak by to powiedziec Druid hmmmmmmmm jest poprostu do robienia uhów i nie opłaca sie nim grac tak jak knightem czy pallem bo mu nie rosną skille (po co ja to mowie chyba każdy to wie), i jeszcze jedno ludzie nie nabijajcie BEZSENSOWNIE postów