Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2004, 20:46   #1
Galrathiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
Domyślny Zlodzieje,thiefy,looterzy,nooby itp.

Zlodziejstwo istnieje w kazdej grze mmorpg (przynajmniej w tych o ktorych slyszalem), tak samo jest z Tibia od poczatku mojego zycia tibijskiego stykalem sie z wieloma przejawami zlodziejstwa. Jednak byly one sporadyczne i nie mialem wiekszych strat z tego powodu. Niestety ostatnio do Tibii mnostwo thiefow, szczegolnie pz thiefow i looterow kradnacych ciezko wypracowane bagi w kopalniach badz innych expowiskach. W ten sposob stracilem okolo 40k w ciagu ostatnich tygodni, praiwe nie mozna spokojnie schowac baga i napelniac go kolejnymi przedmiotami. Ciezko jest cokolwiek wyniesc -.- A ze jestem Knightem cierpie na brak gotowki gdyz lootbagi to najwazniejszy zarobek dla Knighta. W dodatku uhy drozeja niektorzy druidzi wolaja po 3k za jeden bp uhow. Zycie Knighta staje sie coraz trudniejsze dodatkowo czeste mass kicki i lagi nie pozwalaj spokojnie grac. Jednak najgorsze jest wlasnie zlodziejstwo, najczesciej jakies second chary po 10 lvl kampia w depo i czekaja na jakiegos baga by po chwili zebrac twoje ciezko zapracowane 20k. Co gorsza cipy wymyslily wspaniale rozwaizanie red skulle teraz dzieki temu za zabicie thiefa,zlodzieja czy lootera mozesz sam dostac red skull.Wielkie uklony w strone Cipsoftu! Nawet nie chce myslec jak jest na swiatach non-pvp. Moze ktos znajdzie jakies sposoby na powstrzymanie tego,(chociaz watpie)....to juz staje sie nie do zniesienia. Mam nadzieje ze ten dlugi post da do myslenia kilku zlodziejom (bo tacy sa rownirz Polakami) i moze znajde jakies rozwiazanie tego problemu

/Diana the Hunter (Samurai of the Samurai Army) 37 lvl Knight
Galrathiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.