Ja jestem, hmm... moze nie fanatykiem, ale zaawansowanym graczem w Gothica. Przeszłem G1 koło 10 razy, G2 koło 8 razy, a NK... 1 raz. Spoko seria.
Co do kodów, ech... Przecież seria Gothica jest banalna. A granie na kodach jest według mnie 100% głupotą. Bawienie się owszem, jeszcze można. Ale żeby tak grać...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
[..]Przeszedlem I i II ale w dwojce jak probowalem zostac magiem to sie nie udalo... Bylem paladynem, lowca smokow i nowicjuszem i zrobilem wszyskie zadania ale nie bylo proby ognia a nowicjusz nie wejdzie do Hagena, wiec jak to zrobic?
Gothic I. Tym razem przylaczylem sie do najemnikow i mam zonka bo sprzedalem ziele isidra i nie moge mu tego powiedziec, jakis blad czy jak?
[...]
|
Widzisz, Próby Ognia się nie dostaje. Musisz sam ją wymusić. Zajrzyj do biblioteki klasztornej, i przeczytaj wszystkie ksiegi na tych stojakach. W jednej z nich pisze o Próbie Ognia. Potem idź do Parlana, Pyrokara, a potem już Próba. Dalej sobie już poradzisz.
Co do G1, to nie mogę ci pomóć. Jeżeli zrobiłeś wszystko zgodnie z planem i nie wyświetliła ci się kwestia w dialogu to masz buga. G1 jest pełny bugów.