Cytuj:
Popierwsze po każdym huncie uczestnicy dzielą sie lotem i tym co zdobyli bo jak nie to bloker w tym wypadku knight ma deda sork drut i pal razem napewno dedną jednego knighta. Wiec wniesek że bloker zabiera cały loot jest błędny
|
Ale wieksza czesc z loota dostaje knight
Ta moze na 11 lvlu na cycach (jedyny plus to to ze podczas huntu pal expi, co knight nadrabia lootem)
Cytuj:
Jeśli walczysz z Hunterem albo Black Knightem to oni (mają Boots of Haste) dogonią cie i zmuszą do przestawienia się na miecz
|
co ma hunter do bk boh i miecza?. Wiesz co sie dzieje jak na palka z kusza sie przezuci bk?. pal sie vituje co 2gi hit bk;p
Jak masz 4 m lvla na 30 lvlu to sie nie dziwie
Kod HTML:
Mało i słabe czary
exori plx?
Cytuj:
Ja bym razej powiedział, że nie ma naprawdę słabych punktów. Nie zginie rzez laga od jednego combo, i nie jest magicznym antytalenciem.
|
Wlasnie palek jest najbardziej narazony na laga
Cytuj:
Wybierając palka miałem na myśli głównie daaaleką przyszłość. Knight może być wypaśny, ale pewnych potworów po prostu nie da rady solować.
|
zapewniam cie ze knightem zsolujesz kazdego potwora mowie tu o lvlu ~90
Cytuj:
Ale wy jesteście dziwni Kto by wybierał Knighta zamiast potężnego Paladyna ludzie zastanówcie się Knighci niby są dobrzy ale w walce wręcz a jak by np knighcik z marnym LV uciekał przed bandą Orków Spermanów to by dostał po głowie nie 8) Ja mam Paladyna na 9 a skille 34/27 i mi styka przynajmniej rozwaklam knighty na 13 Lol
|
n/c
Cytuj:
pallek jest szybszy i to troszku
|
a moj odbyt swieci na niebiesko w kazdy piatek
Cytuj:
Na koniec jeszcze jedno , popatrzcie sobie na najtrudniejsze questy , z kogo skladaja sie druzyny , nieraz bywa tak ze palkow jest w teamie wiecej niz rycerzy
|
znajdz mi team 4 palkow robiacych anii gdzie wszyscy bija z boltow to cie poblogoslawie osobiscie.
To tyle. nie pisze, ze knight jest lepsza profesja tylko irytuje mnie podejscie ludzi ja na 13 lvlu zabilem knighta na 15 lvlu. i podkreslam.
==W DUELU 1 vs 1 na podobnych lvlach zadna profesja niema szans wygrac z knightem ==
czekam na okrzykniecie mnie noobeem i zbluzganie ze i tak gowno wiem ;p
@down. palek nie zabije knighta przed tym jak skoncza mu sie uhy a knight uniesie wiecej uh niz palek, ktory bedzie tracic wiecej uh w walce niz knight- dobra pal wezmie 2 bp sd wystrzela je, knightowi zejdzie bp uh i co? palkowi zostaja uhy+bolty - cap musi byc rozlozony a knightowi uhy, knight nie musi rozkladac capa i ma go wiecej wniosek = knightowi zostanie wiecej run i wygra duel. czyste jasne przejzyste.