Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cursed Sinner
Może to nie będzie się tyczyć tematu ale mam pytanie... mianowicie, kumpel powiedział mi, że pally musi mieć zawsze o 10pkt. większego skilla w dist. fightingu żeby obrażenia były takie same jak u knighta...czy to prawda? bo jeśli patrzeć na szybkość awansowania u pally'ego i knighta to dist idzie szybciej co jest wiadome...więc jestem skłonny uwierzyć... 
|
Bolt ma malutko atk, jak pisze na początku posta, a jest to praktycznie najmocniejsza z często używanych broni dla pala. Ciężko nawet odpowiedzieć na pytanie ile bolt ma atk bo nikt dokładnie tego nie wie, stad mój temat, żeby nad tym główkować i może do czegoś się dojdzie. Wiec odpowiedz na twoje pytanie jest bardzo trudna pal i knight walczą rożnymi broniami ale zakładając ze arrow ma 25 atk ( pomijając te moje wywody jakie prowadzę wcześniej

) to może i hity knighta z spike sworda byłyby podobne, na podobnych skillach
( proszę o wypowiedz jakiegoś doświadczonego knighta ile zadaje się obrażeń ze spika przy 70 skillu sworda

) ale po za tym amunicje jest o polowe trudniej zblokować niz. atak wręcz jednak jej hity SA bardzo różnorodne np. z bolta można mięć hity od 1 do 170 na tym samym stworku obrażenia wręcz są bardziej zrównoważone.
Koniec końców twoje pytanie jest nie ściśle i nie ma na nie prostej odpowiedzi przykro mi