Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2005, 22:48   #2
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

1. Czy zauważasz w Tibii jakieś zachowania graczy typowe tylko dla tej gry lub szerzej - typowe dla gier sieciowych ze świata fantasy? (Np. sposób powitania, sposób rozmowy, szczególne zwroty, szczególne zachowania itd.)
Jeśli zauważasz, to jakie są to zachowania?

Dla samej tibii??? "hi" i "free items". W tibii nie zauwazylem jeszcze zadnych zachowan od strony graczy nawiązujących do fantazy.(ewentualnie hunty w grupach, typowe dla fantasy).

2. Czy przejmujesz dla siebie jakieś zachowania obecne w Tibii, a jeśli tak, to jakie? A może starasz się zachowywać w grze identycznie jak w realnym świecie?
Staram się zawsze byc sobą.

3. Czy pytałeś (pytałaś) kiedyś kogoś o to, jak powinieneś (powinnaś) się zachowywać w różnych sytuacjach, kiedy grasz w Tibię? A może ktoś pytał Ciebie o takie porady?
Nie pytałem, w tibii staram sie zachowywac jak w zyciu-na luzie, ale z dystansem...

4. Czy ktoś namawiał Cię do jakiegoś zachowania/ zgłaszał zastrzeżenia do Twojego zachowania, kiedy nie prosiłeś (nie prosiłaś) o to? Jeśli tak, to w jakich sytuacjach miało to miejsce?
Kiedy ludzie proszą o pomoc, a ja totalnie nie mam czasu np. "Help PK"(kiedy ja ide do domku, zeby sie wylogowac, bo czasu nie mam). Polak przewaznie jak mu nie pomozesz lub nie zrobisz tak jak on chce zacznie cie wyzywac jak tylko umie...
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline