1. Czy zauważasz w Tibii jakieś zachowania graczy typowe tylko dla tej gry lub szerzej - typowe dla gier sieciowych ze świata fantasy? (Np. sposób powitania, sposób rozmowy, szczególne zwroty, szczególne zachowania itd.)
Jest to napewno sposób muwienie(pisania) w którym jest pełno skrótów.I rzeczy które dotyczą chyba wszystkich gier online: zabijanie innych graczy,złodziejstwo,hakowanie(z tym że to raczej w tibi jest bardzo rozpowszechcnione,w kazdym razie w porównaniu z innymi grami)
2. Czy przejmujesz dla siebie jakieś zachowania obecne w Tibii, a jeśli tak, to jakie? A może starasz się zachowywać w grze identycznie jak w realnym świecie?
Nieprzejmuje żadnych zachowań.Raczej zachowanie z rzeczywistości do tibi...
3. Czy pytałeś (pytałaś) kiedyś kogoś o to, jak powinieneś (powinnaś) się zachowywać w różnych sytuacjach, kiedy grasz w Tibię? A może ktoś pytał Ciebie o takie porady?
Gram od półtora roku wieć już doskonale znam sposób zachowanie w Tibi.Gdy zaczynałem grać czasem sie o coś pytałem(czesem widziałęm jak bracik gra i wiedziałem potem jak sie zachować).
Jak ktoś jest nowy i widze że niezabardzo wie o co chodzi to mu muwie co i jak.Tak samo jest gdy ktos mnie zapyta.
4. Czy ktoś namawiał Cię do jakiegoś zachowania/ zgłaszał zastrzeżenia do Twojego zachowania, kiedy nie prosiłeś (nie prosiłaś) o to? Jeśli tak, to w jakich sytuacjach miało to miejsce?
Może gdy zaczynałem.Ale jak pamiętam to nikt mi nigdy niezwrócił uwagi że zachowuje sie nie tak.
Ostatnio edytowany przez Mestre - 16-04-2005 o 23:18.
|