Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2005, 23:31   #4
Dezerter De'War
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2004

Domyślny

1. Co sprawia, że w świecie Tibii pewne rzeczy są dla Ciebie bardziej, a inne mniej ważne? Czy są to poglądy wyniesione ze świata realnego, a może grając w grę i spotykając się z innymi graczami nabierasz nowych perspektyw, przejmujesz dążenia od innych graczy?

W tibi wszystko polega na tym zeby miec jak najwyzszy lvl, sila rzeczy zalezalo mi na tym..Ponadto na poczatku mojej gry scigalismy sie w klasie o to kto bedzie najlepszy.

2. Czy level posiadany przez gracza wpływa na to, co o nim myślisz? Jeśli tak, to jak?

.Jak ma bardzo wysoki lvl to od razu nasuwa sie na mysl:nalogowiec myslacy tlyko o tibii.ale czesto sie mylilem wiec nie oceniam juz po tym.

3. Czy masz szacunek do graczy mających wyższy level niż Ty? Jak duża musi być ta różnica, żebyś ewentualnie poczuł respekt dla takiego gracza? Czy taki respekt wynika z pewnej obawy przed silniejszym graczem? (Jeśli tak, to nie wstydźcie się do tego przyznać - to normalny mechanizm u każdego człowieka...).

Niby czemu mam miec szacunek?By miec wysoki lvl wsytarczy po prostu dlugo grac,nie ma w tym czegos co by mi strasznie imponowalo
Dezerter De'War jest offline