Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2005, 00:11   #6
mr.marm
Użytkownik forum

mr.marm's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
Domyślny

1. Raczej poglądy z RL - choć nie zawsze. Np. ostatnio w Tibii moim głównym dążeniem jest rozwijanie postaci, skillów, levelu itp. W RL rozwijanie siebie idzie mi "różnie" - raczej stawiam głównie na zabawę Natomiast postępowanie, kultura i przestrzeganie pewnych zasad traktuję w Tibii BARDZO serio, może nawet często bardziej niż w RL. Ale po prostu tutaj te zasady są potrzebne i sensowne, a niestety wielu je łamie...

2. Raczej tak - jeżeli ma wyższy level to uważam go od razu za bardziej doświadzonego i obeznanego w świecie Tibii. No i oczywiście za silniejszego. Ale i tak najważniejsze jest zachowanie - nawet high level może być noobem (lurerzy, złodzieje etc.). A levelom niższym zawsze bardzo chętnie pomagam, najczęściej poprzez tłumaczenie im że zachowują się jak nooby i wbijanie im do głów zasad tej gry...

3. Szacunek mam na pewno na pierwszy rzut oka - w końcu osiągnęli coś, do czego ja dążę. Różnica jaka musi być? Może w tej chwili to dla mnie +10, +15 leveli. Obawiać się raczej nie boję bo żyję na świecie non PvP Ale niestety high levele często są bezczelni (lure, przeszkadzanie w treningu itd.) więc jest to obawa przed psuciem mi i innym zabawy...
mr.marm jest offline