Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2005, 09:39   #34
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Hał Hał wuf wuf,bełt bełt
remixy nadają nowe brzmieni starym utworom.ale z kim ja rozmawiam?z człowiekim który słucha darcia ryja.ta dyskusja nie ma sensu.tak samo jak ten temat.jeśli jesteś taki dobry to zrób taki remix cu
bleh, zaczelo sie... szklanka mleka dla tego pana, pierwszy ktory zaczal najezdzac na drugiego!

Nie mam nic przeciwko remixom, niektore sa bardzo udane i faktycznie nadaja zupelnie nowe brzmienie starym utworom (Papa Roach - Gouge Away [org. Pixies], Korn - Another Brick In The Wall [org. Pink Floyd?], czy chocby Rootwater - Angry Chair [org. Alice In Chains]). Nie zmienia to jednak faktu, ze stare wersje maja rzesze fanow, i im remixy niekoniecznie musza sie spodobac...

IMO temat ma sens, jezeli dyskusja jest prowadzona kulturalnie, z wykorzystaniem argumentow, a nie tak jak pan pawelekcostam - "ale z kim ja rozmawiam?z człowiekim który słucha darcia ryja". Ale do kogo ja mowie? Do czlowieka, ktorego podniecaja dzwieki wydawane przez wtyczke od kontaktu...
"jeśli jesteś taki dobry to zrób taki remix" - czyli ze co, nie podoba mi sie jakis remix, ale zeby to udowodnic, to musze zrobic lepszy? Lol ;]
hoomik jest offline