Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Hał Hał wuf wuf,bełt bełt
remixy nadają nowe brzmieni starym utworom.ale z kim ja rozmawiam?z człowiekim który słucha darcia ryja.ta dyskusja nie ma sensu.tak samo jak ten temat.jeśli jesteś taki dobry to zrób taki remix cu
|
Yeah... "FOOOBIAAAAA! FOOOOOOBIAAAAAAA!"
I powiedz mi: czy "hit" Global Deejays, który ostatnio jest "trendy" (raczej "trendowaty") nadaje brzmienie staremu utworowi? Autor dodał tylko kilka techniawkowych bzyków i bije kasę na niewyżytych zboczeńcach, co to się kochają w cyckach z ich klipu...
A darcie ryja słucham w swojej szkole, jak znowu ktoś dostanie pałkę. Wtedy słychać komentarz Sz. P. Jadzi Hołowacz, mrs. Dyrektor: "W tej szkole jest moda na uczenie". Nie mogę z tego.
Dlaczego wyskakujesz z ząbkami, gdy ktoś prawi ci prawdy moralne? Powiedz, czy słuchanie shitów pokroju "Call on Me" nie ogłupia?
No nieee... znowu zapomniałem do tego tekstu...
A sam remixów typu Sounds of SF nie zrobię NIGDY, chociaż miałbym zarobić miliony. Jestem jeszcze na tyle normalny, by szanować stwórców porządnej muzyki, nie techniawkowych przeróbek.
Wycinasz refren z czegoś normalnego i znanego, walisz "umcia-umcia" - jest remix. Juhuuu! Jestem stwórcą!
@up:
Cytuj:
Ale do kogo ja mowie? Do czlowieka, ktorego podniecaja dzwieki wydawane przez wtyczke od kontaktu...
|
Muahahahahaahahah!!!... OWN3D!!!