Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2005, 17:10   #31
Shog
Użytkownik Forum

Shog's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków

Domyślny

Witam. Dawno sie nie wypowiadalem na tym forum. Ostatnio przypomnialo mi sie o nim o postanowilem poczytac co ludzie gadaja i poogladac jakies screeny, ale to nie wazne xD

Nie weim czy ktos juz to powiedzial, bo nie doczytalem wszystkich postow do konca ale dobra. Wiec chopdzi mi def. Powiedzieliscie ze liczony jest def tego przedmiotu ktory ma wiecej defa i jest to nieprawda :> a mianowicie wystepuje to tylko wtedy gdy masz na sobie 2 shieldki (np. vamp shield i demon shield wtedy liczony jest def demon shielda ktory ma go wiecej) natomiast przy tarczy i broni jest inaczej wlicza sie obydwa defy. Nie zastanawialiscie sie kiedys dlaczego knightci do blokowania uzywaja Bsa + mms, a nie knifa i mms? bs ma duzo obrony i mms ma duzo obrony wiec liczy sie to razem 30 + 37 daje 67 a nie tam jakies 43 (nie wiem ile ma knife defa )

Nie dawno zaczalem grac sorcem na morganie i na poczatku poszedlem w swordy, lecz nie stac mnie bylo na serpenta, wie sie przeczucilem w axe. Podbilem do sklepu i kupilem "barbarian axe 28/18" za 590gp. Doszedlem do wniosku, ze i tak pozniej sie przerzuce na swordy (ze wzgledu na bs). O clubach nawet nie myslalem, bo poprostu smierdza xDD ale to tylko moja dewiza...

//Emce